Günlük Ped Kullanmanın Zararına Şaşıracaksınız!

Günlük pedler , kadınların günlük hayatta en sık kullandığı hijyen ürünlerinden biridir. Hijyen olması için kullanılan bu pedlerin zararlı olabileceğini hiç düşündünüz mü? İşte günlük pedin zararları.

10.08.2019-15:16 - (Son Güncelleme: 10.08.2019-15:03) Günlük Ped Kullanmanın Zararına Şaşıracaksınız!

Kadın hijyen ürünlerinden bir olan ijyenik pedler kadınlar için zararlı mı? Günlük pedler temas ettiği yerlerde hijyeni gerçekten sağlıyor mu? Cevabını gelin birlikte öğrenelim.

GÜNLÜK PED NEDEN ZARARLI?

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat Boylu kadın sağlığını korumak adına yapılması gerekenleri ise şöyle sıraladı: 'Temizlik için elimizi mutlaka sabunla yıkayacağız. Çok sıkan, terleten çamaşırlar, hava aldırmayan çamaşırlar giyilmemeli, iç çamaşırını günde bir defa değiştirmek yeterlidir, günlük pedleri asla tavsiye etmiyoruz, çünkü oraya temas eden bir kimyasal  uyguluyorsunuz ve hava almasını önlemiş oluyorsunuz, o bölgenin nefes almasını ne kadar önlerseniz, doğal dengeyi o derece bozmuş olursunuz. Oranın doğal florasını bozmamalısınız. Vajeni yıkadığınız zamanlar da mutlaka kurutun, nemli kalmasın, çünkü nem; hastalık oluşturan mikroplar; mantar virüs bakteri için en uygun ortamı oluşturur.'

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal