Günlük burç yorumları 29 Haziran 2022 Çarşamba

29 Haziran 2022 Çarşamba günü burcunda neler olduğunu merak eden kişiler araştırmalarını hızlandırdı. Astroloji meraklıları bugün hangi olayları yaşayacaklarını burçlarının nasıl etkileneceğini merak ediyor. İşte 29 Haziran günlük burç yorumu…

28.06.2022-20:22 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-20:22) Günlük burç yorumları 29 Haziran 2022 Çarşamba

Burçlarında neler olduğunu bugün kendilerini nelerin beklediğini merak eden kişiler için 29 Haziran 2022 burç yorumları açıklandı. Aşk, evlilik, sağlık, kariyer konularında sizleri nelerin beklediğini yazımızdan öğrenebilirsiniz. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Balık, Yay, Oğlak, Kova ve Akrep burcu günlük yorumları…

Günlük burç yorumları 28 Haziran

Koç Burcu

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızın ya da fikirlerinizin sınavdan geçtiği bir süreç sizi bekliyor. Bu sürecin iyi geçmemesi durumunda suçu başkası üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Fakat bunun yerine daha sabırlı olmanız ve bazı konularda uyanık davranmanız bu süreci daha kolay atlatmanızı sağlayacaktır.

Boğa Burcu

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Son zamanlarda karşınızdakiyle ve çevrenizdekilerle iyi anlaşmamız günlük hayatınızı da keyifli bir hale getiriyor. Karşınıza çıkan pozitif enerjiyi günlük streslerden uzaklaşmak için de kullanırsanız verimli bir gün geçireceksiniz. Bugünlerin tadını çıkarın.

İkizler Burcu

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Aileniz ve akrabalarınızla daha güçlü bir bağ kurmak için bugünleri değerlendirmelisiniz. Ailenizle ve akrabalarınızla geçireceğiniz bu süreç ise herkesi mutlu edecek. Ayrıca Ailenizde daha önceden olan bir düşmanlık varsa bunu da çözmek size düşüyor.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

 Hayatınızda olan olayları ertelemek istemeyebilirsiniz. Değişim geçirmek istediğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Kendinize duyduğunuz güven ve heyecanla güzel planlarınızı da hayata geçireceksiniz. Bu dönemde enerjiniz de oldukça yüksek olacak. Planlarınızı çevrenizdekilerle paylaşırsanız onların da desteğini alabilirsiniz.

Aslan Burcu

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Eski veya yeni fark etmeksizin her türlü ilişkide umut vadeden bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerle olan iletişiminiz kendi fikirlerinizin zenginleştirdiğini ve yeni fikirler ortaya çıkardığını göreceksiniz. Duygusal olarak yeni bağlar kurabileceğiniz bir günde olacaksınız. Duygusal açıdan hissetmediğiniz bağlar ise çok uzun sürmeyecektir.

Başak Burcu

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Güzel bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yaptığımız işlerden keyif alacağınız ve her şeyin yolunda gideceği bir süreç sizi bekliyor. Herkesin gözünde güzel bir izlenim bıraktığınız söylenebilir. Tanımadığınız kişiler de sınırlarını sizinle paylaşabilir. Farklı projeler içerisine girebilirsiniz ancak kibirli davranmamız gerekir.

Terazi Burcu

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

İstediğiniz her şey beklediğiniz gibi olmasa da çalışmaktan asla vazgeçmeyin. Bazı başarısızlıklar yaşasanız da daha cesur bir şekilde çıkacaksınız. Yaşadığımız sorunlar sizi daha güçlü hale getirecek. Özel hayatınızda da içinizden geldiği gibi davranıp nasıl düşündüğünüzü açık bir şekilde ifade edeceksiniz. Kendi fikirlerinizin önemli olduğunu bilseniz de çevrenizdekilerin söylediklerine de dikkat etmeniz gerekir. Zor koşulların ortaya çıktığı bir dönem olsa da daha sakin ve sessiz yaklaşmanız olayların üstesinden daha çabuk gelmenizi sağlayacak.

Akrep Burcu

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Başarılı bir iş hayatına sahipsiniz. Kimse fark etmese bile ya da takdir görmeseniz de başarılarınız herkesi kıskandırıyor. Çevrenizden gelecek destek ve yardımları da izin vermelisiniz. Özellikle sevdiğiniz insanlardan destek alacaksınız. Bu süreçte gerçek aşkı da bulabilirsiniz. Daha pasif ve tembel olduğunuz dönemi geride bırakıp enerjik bir döneme giriyorsunuz.

Yay Burcu

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.Ancak bu durumda kendinize yüklenmenizin hiç bir faydası olmayacak. Her sorun üzerine detaylıca düşünmeniz bütün problemlerinizi yavaş yavaş halletmenize neden olacak. Olayların akışını istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Ancak elinize hızlı tutup çabucak harekete geçmeniz gerekir. Çevrenizden gelecek destekleri de kabul etmeniz gerekiyor.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Oldukça azimli olduğunuzu söylemek de fayda var. Fakat sadece başarılardan beslenemezsiniz çevrenizdekilerin söylediklerine de kulak asmanız gerekiyor. Hayat sadece başarılarla dolu değildir yenilgilerin olduğunu da kabul etmeniz gerekiyor. İstediğiniz hedeflere ulaşmak için biraz zaman tanımanız gerekiyor. Kendinize hayatın akışına bırakarak daha keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Kova Burcu

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Bazı durumlar sabrınızı fazlası ile zorlayabilir. Ancak bu süreçte yapabileceklerinizden haberiniz bile yok. İstediğiniz zaman her şeyin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. İş hayatımızda zorluklarla karşılaşabilirsiniz fakat kontrollü yaklaşmanız sorunları çözmenin en iyi yolu olacaktır. Kontrolünüzü kaybetmeden çalışarak her sorunu çözeceksiniz. Bütün bu zorluklar ders almanızı sağlayacak.

Balık Burcu

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Oldukça sakin bir dönem içerisine giriyorsunuz.Belki de hayatınızda yaşadığınız en sakin dönem olabilir.İş hayatınızda ya da akrabalarınızla yaşadığınız sorunları çözebilirsiniz. En önemlisi de çözmek istediğiniz fakat bir türlü çözemediğiniz bütün problemlerini tek tek ortadan kalktığını göreceksiniz. Olumlu yaklaşmanız durumunda bütün sorunların aslında birer birer çözüldüğünü fark edeceksiniz. Geleceğinizi yönlendirmek için yeni fırsatlar da karşınıza çıkabilir. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal