Günlük burç yorumları 12 Mayıs 2022 Perşembe

Herkesin merak ettiği; gazetelerde, dergilerde ya da internet üzerinde karşısına çıktığında bakmadan geçemediği konulardan birisi de günlük burç yorumlarıdır. Peki günlük burç yorumunuz neler söylüyor? 12 Mayıs Perşembe Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık günlük burç yorumlarını sizler için derledik.

11.05.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-19:41) Günlük burç yorumları 12 Mayıs 2022 Perşembe

Nerede olursa olsun karşınıza çıktığında okumadan geçemediğiniz, merak edilen konuların başında yer alan burç yorumları her kesimin dikkatini çeken bir konu. Peki 12 Mayıs Perşembe günü sizleri neler bekliyor? Burcunuz size kariyeriniz, işiniz, aşk hayatınız hakkında neler söylüyor? İşte 12 Mayıs Perşembe günlük burç yorumlarınız...

12 Mayıs Perşembe: Ay, Terazi burcunda ilerlerken sosyal hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Katılım göstereceğiniz yeri projeler gündeme gelmeye başlayacak. Yapmak istediğiniz işlere karşı daha cesaretli olabilecek ve kendi gücünüzü görmeniz gereken bir güne adım atacaksınız.

Koç Burcu

Koç Burcu

Kafanızı oldukça kurcalayan ve sizi fazlasıyla düşündüren konu her neyse kesinlikle utanılacak ve sıkılanacak bir durum söz konusu bile değildir. Ona karşı hassas oluşunuz oldukça etkileyici. Ancak, bazen ona karşı ağır sözler edebiliyorsunuz. Sinirlerinize hakim olmalı ve yaşanılanları kafanızda olması gerekenden fazla büyütmemelisiniz.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Sevgili Boğa Burçları, bugün hayatınızın hemen hemen her noktasına otokontrol ortaya koyacaksınız. Çevrenizde bulunana kişilere karşı gereğinden fazla sert tutum sergileyebilirsiniz. Eğer toplumsal konular söz konusuysa kendinize yakışanı yapmalısınız. Üzerinizde var olan baskıyı atmak istiyorsanız biraz daha mücadele etmelisiniz. Bekleyerek hiçbir şeyin çözümlenmeyeceğini de aklınızdan çıkarmamalısınız.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Bugün iş yerinizde oldukça fazla yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Büyük bir aşk yaşayacağınızı ve tüm arzularınızın gerçekleşeceğinin hayalini kurdunuz. Karşınıza çıkacak olan yeni bir insan bu hayallerinizin gerçekleştirebileceğinizi düşünmenize neden olabilir. Bu konu üzerinde karar verirken iyice düşünmeniz oldukça büyük bir önem taşımaktadır.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç Burçları, partnerinizin kıskançlıkla dolu duyguları sizi fazlasıyla zor durumda bırakıyor ve siz bu davranışlara maruz kalmaktan hiç mi hiç hoşlanmıyorsunuz. Sizi yoran bu durumdan ötürü ise ya ilişkinize ya da bu tavırlara son vermek istiyorsunuz. Olumsuz yaklaşımların bilinçli bir şekilde olduğuna dair olan inancınız, sizi yanıltabilir. Sürdürdüğünüz çelişkileriniz, bugünlerde iş yoğunluğu içerisinde iki tarafında zarar görme olasılığını arttırabilir. Çalışma şartlarınız yıpratıcı ve bu durum sizi zorlarken bir o kadar da yoruyor.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan Burçları, bugününüzü keyif aldığınız konulara zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz. Planlarınızda olan değişikliklerden dolayı toparlamanız gereken işlerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise fikirlerinizi paylaşmak üzere arkadaşlarınız ile vakit geçirebilirsiniz.

Başak Burcu

Başak Burcu

Sevgili Başaklar, bugün kendinizi büyük isteklerle dolu yoğun bir çalışma ortamı içerisinde bulabilirsiniz. Böyle olunca da bazı olaylara gereğinden azla tepki gösterebilirsiniz. Dikkatinizin dağınık olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Tartışmacı ve kırıcı bir tavra bürünmekten kaçınmalısınız. Özel hayatınızda ise gergin halleriniz anlamı olmayan tartışmalara sebep oluyor.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Bugünlerde özlem duyduğunuz o eski günlerden sizi mutlu edecek biri çıkıp gelebilir. Geçmişe yolculuk, duygularınıza oldukça iyi gelecek ve gününüz normalinden daha zinde ve huzurlu geçecektir. Vaktinizi evde harcamak yerine sosyal faaliyetleriniz için kendinize zaman ayırmalısınız. Akşama doğru ise sizi mutlu edecek etkinlikler veya buluşmalar olabilir.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep Burçları, çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmenin sizin ellerinizde olduğunu unutmayın. Güçsüz kişilere karşı olan nefretinizden dolayı hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Bugün ise olayları kendi açınızdan değerlendirme amacı içerisindeniz. Maddesel istekleriniz fazlasıyla artmış durumda. Harcamalarınız konusunda temkinli olmaya özen gösteriyorsunuz.

Yay Burcu

Yay Burcu

Bugünün ilk saatlerinde parasal konularda sizi tatmin edecek gelişmeler olabilir. İş birliği ve ilişkilerinizi pozitif koşullara taşıyacak kararlar verebilirsiniz. Fakat otorite konumunda yer alan kişiler ile aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu yüzden gerilimden olabildiğince uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerindeyse özel hayatınız ile ilgili sürprizlere hazırlıklı olun.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Bugünlerde her şey yolunda görünüyor. Hatta kendinizi oldukça iyi hissetmek için pek çok nedeniniz bulunuyor. İş hayatınızda olabilecek ufak tefek aksiliklere takılmamalı ve geleceğe yüzünüzü çevirmelisiniz. Aynı zamanda başladığınız projelere sabırla devam etmelisiniz. Özel hayatınıza baktığımızdaysa cesur olacağınız ve bunu göstereceğiniz zamanlardasınız. Partnerinize kararınızı bildirebilirsiniz.

Kova Burcu

Kova Burcu

Her kafadan ayrı bir ses çıkması düşüncelerinizin yanlış yöne sapmasına neden olabilecek önerilere maruz kalıyor olabilirsiniz. Bazı engeller ile karşılaşmanız da olası gibi duruyor. Fakat kendinize olan güveninizi koruduğunuz da bu etkileri en aza indirgeyebilirsiniz. Acele etmekten kaçınmalısınız. Sizi oldukça fazla sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balıklar, aşk hayatınızda olumlu günler sizleri bekliyor. İlişkiniz artık düzeliyor ve bunun sonunda ise istediğiniz yola girebiliyorsunuz. İş ilişkilerinize önem vermeli ve daha detaycı davranmalısınız. Hayati konulardaysa acele etmemelisiniz.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal