'Zeytin Dalı Harekatı' Gazisine Nikah Sürprizi!

Kahramanlarımızın başarıyla devam ettirdiği 'Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldırım, sürpriz törenle dünyaevine girdi.

19.02.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 19.02.2018-11:08) 'Zeytin Dalı Harekatı' Gazisine Nikah Sürprizi!
Kahramanlarımızın başarıyla devam ettirdiği 'Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldırım, sürpriz törenle dünyaevine girdi. Gazi Halil Yıldırım'ın, Zeytin Dalı Harekatı'ndan önce nikah töreninin olacağını ancak operasyon nedeniyle ertelendiğini öğrenen AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, gazi Yıldırım'a sürpriz yaptı.

Afrin harekati gazisi Halil Yıldırım'ı babaevinde ziyaret eden milletvekilleri, aileye nikahın kıyılmasını talep etti. Keskin Belediye Başkan Vekili Bedrettin Yiğit'in nikahlarını kıydığı Yıldırım ve Elif İçinak çiftinin şahitliklerini milletvekilleri Can, Öztürk ve Demir ile Keskin Kaymakamı Muammer Köken yaptı.

Aile cüzdanını çifte veren Milletvekili Abdullah Öztürk, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için düşmanlarla gözünü kırpmadan gece gündüz çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız. Buradaki törende, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanarak gazi olan hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldırım, evliliğe ilk adımı atıyor. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.'' dedi.

Gazi Halil Yıldırım'ın ailesi de sürpriz dolayısıyla milletvekillerine teşekkür etti. Nikahtan sonra milletvekilleri, gazi Yıldırım ve ailesi ile bir süre sohbet etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal