Zehir Tacirlerinden İnanılmaz Oyun

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında zehir tacirlerinin polisi şaşırtmak için çok ilginç bir yöntem kullandı.

28.04.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-13:03)

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında zehir tacirlerinin polisi şaşırtmak için çok ilginç bir yöntem kullandı Zehir tacirleri aynı sokakta bulunan birden çok eve aynı kapı numarasını verdiğini gören ekipler ilginç anlar yaşadı.

Bursa narkotik polisi aylardır devam eden uyuşturucu operasyonları sayesinde zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Merkez Osmangazi ilçesinde 9 farklı adrese eş zamanlı olarak baskın düzenleyen ekipler gördükleri manzara karşısında hayrete düştü. Zehir tacirlerinin herhangi bir polis baskınına karşı aynı sokakta bulunan birden çok eve aynı kapı numarasını vererek önlem almaya çalışmış. Durumu gören polis ekipleri tacirlerin oyununa gelmedi. Polis savcılıktan alınan arama kararları ile tespit edilen adreslere girerek dakikalarca uyuşturucu madde aradı.

Narkotik polisi tarafından 9 farklı adreste yapılan eş zamanlı operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve kullanmak için uyuşturucu madde bulundurdukları tespiti yapılan toplam 8 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların ikametlerinde, araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda 110 gram metamfetamin, 120 adet ecstasy tablet, 20 gram sentetik kannabinoid, 7 adet satışa hazır çıkı halinde paketlenmiş toplam 15 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildiği bilgisi geldi.

Operasyonlar sonucunda yakalanan D.A. ve T.C. isimli şahıslar hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı. Diğer yandan, E.A, T.D, G.Ö, E.K, Ç.K. ve T.K. isimli şahıslar ise uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal