Zarar Eden Tuvaletin Kapısına Kilit Vuruldu

Bursa'da 50 yıldır vatandaşlara hizmet veren bir tuvalet zara ettiği için kapandı. Vatandaşlar bu trajikomik durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

27.06.2019-14:20 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-14:37)

Bursa'nın Tarihi Kayhan çarşısında yer alan Tarihi Kayhan Camii derneğine ait tuvalet zarar ettiği için dernek yönetimi tarafından kapatıldı. Yaklaşık 50 senedir tarihi çarşıda esnafa ve vatandaşlara hizmet veren umumi tuvaletin kapısına kilit vuran yönetim, "WC zarar ettiği için kapatılmıştır" yazısını astı. Tuvaletin zarar ettiği için kapandığını fark eden vatandaşlar şaşkınlığını saklayamadı.

"GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?"

İlk kez iflas eden tuvalet gördüğünü söyleyen Dinar Şahin, "Para toplanmıyor, esnafın çoğu para vermiyor. Burada görev yapan arkadaşın maaşı da çıkmayınca mecburen dernek yönetimi kapattı. Esnaf tuvalet ihtiyacını gideremiyor. Vallahi güler misin ağlar mısın? Resmen şimdi o duruma düştük. Tuvalet dahi iflas etti" dedi.

"TRAJİKOMİK BİR DURUM"

Tuvaletin iflas etmesinin şaşırtıcı olduğunu söyleyen Murat Aksu, "Tuvaletin iflas etmesi trajikomik bir durum. Hele hele bu dönemlerde tuvaletin iyi kar bırakan bir iş olduğu dönemde" diye konuştu.

"TUVALETE PARA VERME KÜLTÜRÜ YOK"

Kayhan Çarşısı Derneği Başkanı Rıdvan Çiçek, "Vatandaşlarımızda tuvalete para verme alışkanlığı yok. Sonuçta burası da bir işletme. Buranın bir gideri var, personeli var, çalışanın maaşı var, temizlik gideri var. Fakat halkımız dışarıda her şeye para harcarken, 1 lira tuvalete vermiyor. Biz de cebimizden karşılayamayacağımız için tuvaleti kapattık. İnşallah esnafımız ve vatandaşımız anlar" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal