Yenikapı'da Araç Sergisi Açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Zora Sokacak Belge

İBB'ye ait ihtiyaç fazlası araçların Yenikapı'da sergilenmeye başlanması ardından sosyal medyada dolaşan bir belge kafaları karıştırdı.

06.09.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-10:14) Yenikapı'da Araç Sergisi Açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Zora Sokacak Belge

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne eski dönemden kalma ihtiyaç fazlası araçların Yenikapı'da sergilemeye başlamasının yankıları sürüyor. Mesele ile alakalı sosyal medyada paylaşılan ve elden ele gezen bir belge ise kafaları karıştırdı.

"MADEM ARAÇ KİRALIYORSUNUZ..."

Bahsi geçen belgede İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ihale ile araç alımı yapacağı ayrıntısına yer verilmiş. Belgedeki teknik şartname bölümünde işin süresi 16.09.2019 tarihinde başlar, 15.02.2020 tarihinde biter ayrıntısı var. Bu belgeyi paylaşan bazı sosyal medya kullanıcıları, İBB Başkanı İmamoğlu'na "Madem araç kiralıyorsunuz, o zaman daha önce kiralanan araçları niçin ihtiyaç fazlası olarak sergileme gereği duydunuz?" sorusunu sordu. Belgenin doğruluğu veya yanlışlığı ile alakalı resmi makamlardan şimdilik bir açıklama gelmedi.

İMAMOĞLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Öte taraftan gündeme bomba gibi düşen mesele ile alakalı İmamoğlu da bir açıklama yaptı. İmamoğlu açıklamasında "İade edeceğiz. Bir bölümünü bulamadık. Baktık, bizden önce devretmişler 23 Haziran'a yakın. 'Ya işte, ne olacak canım, 1000 tane araç dizmiş falan filan. Ya işte şov yapıyor falan filan…' Hani diyor ya bir tanesi. Kaynağı kim için kullanıyorsun? Bu ahbap-çavuş ilişkisi bitecek" sözlerini kullandı.

İşte sosyal medyada elden ele dolaşan o belge;

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal