Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi'ne Haciz Memurlarını Gönderdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nin genel merkez binasının kirasını ödemediği gerekçesi ile binaya icra memurlarını gönderdi.

11.04.2019-11:19 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-11:11) Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi'ne Haciz Memurlarını Gönderdi

Geride bıraktığımız aylarda Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi’ne Genel Merkez binasının kirasının verilmemesi sebebiyle haciz işlemi başlatmıştı.

Parti binasının tahliyesi için icra memurları bugün Saadet Partisi Genel Merkezi'nin kapısına geldi.

Bu olayın sonrasında Saadet Partisi binanın boşaltılması için ilave süre talep etti. Saadet Partisi'ne 1 Nisan'a dek süre verildi.

ERBAKAN TEKRAR HAREKETE GEÇTİ

Fakat 11 Nisan tarihine gelinmesine rağmen Saadetliler binayı boşaltmadı. Yeniden Refah Partisi'ni kuran Fatih Erbakan da harekete geçerek Saadet Partisi için icra işlemi başlattı.

POLİS ÖNLEM ALDI

Sabah saatlerinde Genel Merkez binasına gelen icra memurları gerekli işlemleri başlattı. Polis de kapıda bekleyerek güvenlik tedbiri aldı.

"TABANIMIZDAN TEPKİ VAR"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, daha önce yaptığı açıklamada parti genel merkezi için bina aradıklarını söyleyerek, "Bina var epeyce. Binaların özellikleri bize tam uymuyor. Bazıları çok büyük, bazıları biraz küçük. Bazılarının yapısı bir genel merkez için uygun değil. Tabanımızdan büyük de bir tepki var. 'Gerekirse biz yeni bir bina yapalım, inşa edelim sıfırdan' diyorlar. O da mümkün. Geçici olarak birkaç seneliğine bir binaya taşınırız." sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal