Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Bu Muhalefetten Halk Bıkmıştır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, muhalefet partilerini eleştirdi. Erbakan, "Mevcut iktidar 17 yılda hiçbir yararlı iş yapmadı, ne yaptıysa yanlış yaptı' diyen muhalefetten bu halk bıkmıştır ve şikayetçidir" dedi.

10.06.2019-11:51 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-11:44)

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Yozgat il teşkilatı tarafından yapılan İl Kongresi'ne katıldı. Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür Salonu'ndaki il kongresinde açıklamalar yapan Erbakan, partisinin kongre sürecini anlatmasının ardından muhalefet partilerini eleştirdi.

Erbakan, "Halkımız muhalefetten niçin şikayetçi? Senelerden beri muhalefet ediyorlar. Tek hedefleri var; 'Bu iktidar gitsin de ne olursa olsun, yeter ki bu iktidar gitsin. Yerine daha kötüsü gelecek olsa dahi yeter ki bu mevcut iktidardan kurtulalım'. Bu kin, haset, hırs siyasetiyle intikam siyasetiyle şahsi hesap siyasetiyle halka yararlı olunmaz. Bugün Türkiye'de yalnızca eleştiren, çözüm üretmeyen, yalnızca teşhis ve tespit yapan, tedavi ortaya koyamayan bir muhalefet var. 'Mevcut iktidar 17 yılda hiçbir yararlı iş yapmadı, ne yaptıysa yanlış yaptı' diyen muhalefetten bu halk bıkmıştır ve şikayetçidir" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal