İstanbul Havalimanı'nda Taşınmanın Büyük Kısmı Tamamlandı

Taşınma işlemlerinde sona yaklaşırken İstanbul Havalimanı'nda yurt dışı uçuş işlemleri sürüyor. Yurt içi uçuşlarında ise check-in yapılabiliyor.

06.04.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-15:10) İstanbul Havalimanı'nda Taşınmanın Büyük Kısmı Tamamlandı

Aktarılan bilgilere göre, Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemlerinin yüzde 96'sı bitti. Yurt dışı uçuş işlemlerinin devam ettiği havalimanında, dış Hatlara gelen yolcuları, İGA çalışanları, Türk Hava Yolları yetkilileri karşıladı.

İLK UÇUŞ BUGÜN 14.00'TE

İstanbul Havalimanı'nda yurt içi check-in işlemlerine başlanırken, yurt içi ilk uçuşun ise saat 14.00'de yapılacağı duyuruldu. Bunun yanı sıra, HAVAİST otobüsleri de gelen ve giden yolcular için sefer sayılarını artırdı.

THY filosunda bulunan uçakların, yolcusuz şekilde İstanbul Havalimanı'na gelişi ise sürüyor.

İLK FAZ TAM KAPASİTEYLE HİZMET VERECEK

35 milyar euroluk yatırımın yapıldığı İstanbul Havalimanı’nın ilk fazı, yarın itibarıyla tam kapasite çalışmaya başlayacak. Havalimanının diğer etapları da yolcu artışlarına bağlı olarak 2023'e kadar tamamlanmış olacak.

BİLAL EKŞİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu aktarıp tüm yolların trafiğe açıldığını açıkladı. Ekşi, taşınma sürecinde desteği olan başta Ulaştırma Bakanı ve Bakanlık yetkilileri, İstanbul Valisi ile tüm kamu kurum ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal