Yeni AKM Projesine Sanatçılardan Tam Not

Atatürk Kültür Merkezi’nin temel atma törenine çok sayıda ünlü sanatçı katıldı. Sanatçılar yeni kültür merkezinin projesine hayran kaldıklarını ifade etti.

10.02.2019-18:04 - (Son Güncelleme: 10.02.2019-17:54) Yeni AKM Projesine Sanatçılardan Tam Not

İstanbul ve Taksim Meydanı’nın simgelerinden olan Atatürk Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Sanat camiasından birçok kişinin de katıldığı törende AKM’nin yeni haline sanatçılardan da ilk yorum geldi.

ORHAN GENCEBAY

Sanatçı Orhan Gencebay, çok sevinçli olduklarını dile getirerek, “Atatürk’ümüze layık, ülkemize layık, dünya çapında bir projenin temeli atıldı. Biz de şahit olduk hep beraber. Bir takım dedikodular vardı 10-15 yıldan beri. Onların hepsinin bittiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

ZAFER ALGÖZ

Oyuncu Zafer Algöz ise projenin çok heyecanlandırdığını söyleyerek, “Şu andaki yeni projeyi gördüğüm zaman çok mutlu oldum. Sadece İstanbul ve Türkiye’nin değil Avrupa’nın çok önemli bir kültür ve sanat merkezi olacak. Proje beni çok heyecanlandırdı. Eski binada çalışmış biri olarak inşallah bizler de sahneye çıkmayı görürüz diye hayal ettim” dedi.



VOLKAN SEVERCAN 

Volkan Severcan, 24 aylık sürenin 20 aya indirilmesine ayrıca sevindiği belirtirken, “Bir an önce Atatürk Kültür Merkezi’mize kavuşacağız inşallah. 2 tane çok güzel salon var. Bir tanesi 850 kişilik bir tiyatro salonu. 2000 küsür kişilik çok güzel bir opera ve bale salonu. Yaşasın, Atatürk Kültür Merkezi’mize kavuşuyoruz” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal