Yaralı Hayvanlara Bakan Müdüre Verilen Ceza İsyan Ettirdi

Makam odasında yaralı kedileri tedavi ettiği için disiplin kuruluna sevk edilen Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Rukiye Yılmaz'ın görev yeri değiştirildi. Ayrıca Yılmaz'ın maaşında da kesintiye gidildi.

17.09.2019-12:34 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-12:29)

Rize'de, anneleri ölen, yaralı ya da bitkin haldeki kedileri makam odasında tedavi edip, bakımlarını sağlayan ve iyileşenleri sahiplendiren Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Rukiye Yılmaz hakkında, hayvanlardan ve kokudan rahatsız olanların şikayeti üzerine inceleme başlatıldı.

GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Disiplin Kurulu'na sevk edilen Yılmaz"ın görev yeri değiştirildi, 1/30 oranında aylıktan kesme cezası verildi. Rukiye Yılmaz, "Böyle masumane bir sebepten ceza almaktan ancak gurur duyarım" dedi.

MAKAM ODASINDA  BAKIYORDU

Rize'de, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Rukiye Yılmaz, anneleri ölen 3 yavru kedi ile trafik kazasında bacağı kırılan ve oluşan mantar nedeniyle kulakları kesilmek zorunda kalan başka bir kediye makam odasını açtı. Hayvansever müdür yardımcısı Yılmaz, makam odasında çalışırken diğer yandan tedavisini üstelendiği yaralı hayvanlarla ilgilendi.

ŞİKAYETLER ÜZERE İNCELEME BAŞLATILDI

Makamını küçük bir hayvan barınağına dönüştüren Yılmaz, tedavisini tamamladığı hayvanları sahiplendirdi. Papağan da besleyen Rukiye Yılmaz hakkında odasındaki hayvanlardan ve kokudan rahatsız olanların şikayeti üzerine inceleme başlatıldı.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal