Vatandaştan Abdullah Gül'e Çağrı: Kardeşini Yalnız Bırakma

Abdullah Gül'ün cami çıkışında açıklamaya yapacağı esnada bir vatandaş, "Kardeşini yalnız bırakma" diye bağırdı.

27.04.2018-17:58 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-17:50) Vatandaştan Abdullah Gül'e Çağrı: Kardeşini Yalnız Bırakma

11. Cumhurbaşkanı Abdullal Gül, "Yarın ne düşündüğümü, ne yapacağımı açıklayacağım" dedi. Abdullah Gül, cuma namazını Maslak Fatih Ormanı Camii'nde eda etti.

CUMA ÇIKIŞI AÇIKLAMA YAPTI: YARIN KONUŞACAĞIM

Gül, cami çıkışında açıklamalar yaptı. Abdullah Gül "Ülkemiz olağanüstü seçime gidiyor, aslında seçimlere gidiyor denebilir. Ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah souçlar hayırlı olur. Şüphesiz ki seçim deyince beklentiler, tartışmalar heyecanlar bunlar da bunun bir parçası. Bunlardan olacak. Ülkenin geleceğinden kaygı duyan, daha iyi olsun diye çabalayan, tartışan herkes bu korkuyu taşıyacaktır. Bu halde bugünlerde yoğun olarak bu konuşmalar olurken, benim adım etrafında da herkes bir şeyler konuşuyor. Bunlara böyle bir cami önünde açıkçası konuşmak, düşüncelerimi söylemek pek istemem. Onun için yarın sizleri davet deceğim; ne düşündüğümü, ne yapacağımı bunları size detaylı olarak yarın açıklayacağım. Ama siz de açıkçası bunu takdir etmelisiniz; yani cami kapısında, cami önünde ülkenin geleceğiyle alakalı önemli kkonuları konuşmayı çok doğru bulmuyorum. Yarın sizlerle görüşmek üzere" dedi.

VATANDAŞ GÜL'E SESLENDİ: KARDEŞİNİ YANLIŞ BIRAKMA!

Bu esnada Abdullah Gül'ün açıklama yapacağı sırada cami önünde toplanan kalabalıktan bir kişi Gül'e, "Cumhurbaşkanım kardeşini yalnız bırakma. Senden bunu bekliyoruz" diye seslendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal