Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan'dan Çiçek Aldığı İçin Pişman Olmadığını Söyledi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, terösitbaşı Abdullah Öcalan ile gazetecilik yıllarında görüştüğünü ve çiçek almaktan pişman olmadığını açıkladı.

08.08.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-11:42) Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan'dan Çiçek Aldığı İçin Pişman Olmadığını Söyledi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gazetecilik yaptığı dönemde görüştü PKK'nın sözde elebaşı Abdullah Öcalan'dan çiçek almasıyla alakalı açıkklamalar yaptı. Pişman olmadığını ifade eden Perinçek, çok doğru bir şey yaptığını iddia etti.

Doğu Perinçek, son dönemde meydana gelen gelişmeleri Odatv'ye değerlendirdi. CHP ve İYİ Parti'yi ABD'ye teslim olmakla itham eden Perinçek, Vatan Partisi'nin MHP ve AK Parti'yle birlikte Türkiye gemisinde olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 senesinden sonra değiştiğini söyleyen Perinçek, bu seneden sonra Erdoğan'ın PKK'nın FETÖ'nün üstüne yürüdüğü savundu.

"ÇOK DOĞRU BİR İŞ YAPTIM"

Perinçek, "Apo'dan çiçek aldığınız için hiç pişman oldunuz mu?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Hayır. Çok doğru bir şey yaptım. Konu çiçek alma konusu değil. Abdullah Öcalan yakalandığında 'Perinçek bana geldi. ABD ve İsrail'le birlikte olma. Silahları bırak ve Türkiye'nin bütünlüğü içerisinde yer al' dedi. Ben orada çok doğru bir iş yaptım. Onu yapmasaydım içimde ukde kalırdı. Herkesle görüşürüm. Trump'la da görüşürüm. Düşmanla da görüşürüm. Herkesle görüşürüm"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal