Vatan Partisi İstanbul Adayından Şaşırtan Açıklama: Öncü Gençlik ile Osmanlı Ocakları Beraber Mücadele Edecek

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Vatan Partisi'nin İstanbul adayı olan İlker Yücel'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yücel, vatan savunmasında Öncü Gençlik ile Osmanlı Ocakları'nın yan yana mücadele edeceğini söyledi.

18.04.2019-14:25 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-14:18) Vatan Partisi İstanbul Adayından Şaşırtan Açıklama: Öncü Gençlik ile Osmanlı Ocakları Beraber Mücadele Edecek

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni ve Vatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İlker Yücel, dün akşam Öncü Gençlik’in 25. sene kutlama etkinliğinde dikkat çekici bir açıklama yaptı.

İlker Yücel, Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile ‘vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini bir araya getireceğini’ söyledi.

İlker Yücel, yaptığı konuşmada şu sözleri kullandı:

“Kriz anlarında savaşan Amerika’yla ve Amerika’nın piyonlarıyla savaş esnasında, kriz anlarında orduların, halkların fedai müfrezeleri sonucu tespit eder.

En kritik anda orduların fedai müfrezeleri meydana çıkar. Şu anda Öncü Gençlik’in bir süngü savaşına gireceği, bir fedai müfrezesi gibi; disiplinli, bir arada, omuz omuza, Osmanlı Ocakları’yla ve diğer tüm vatansever kuvvetlerle omuz omuza Türk gençliğini bir araya getireceğini, ABD başta olmak üzere, tüm emperyalist kuvvetleri gene Ege denizine düşmanı dökerek en sert yanıtı vereceğini biliyorum.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal