VakıfBank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranını Yine Düşürdü

VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde tekrardan indirim yoluna gitti.

04.09.2019-13:13 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-12:57) VakıfBank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranını Yine Düşürdü

VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerini düşürdü, faiz oranını maaş müşterileri için yüzde 1,45'e, diğer müşterileri için yüzde 1,55'e indirdi.

VakıfBank'tan gelen bildiriye göre banka Türkiye'nin yanında olmayı sürdürüyor. İlerleyen zamanlarda hem konut hem de ihtiyaç kredilerinde indirim yoluna giden VakıfBank, ihtiyaç kredilerini bir defa daha düşürdü.

Maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizi 60 ay vadeye kadar yüzde 1,49'dan yüzde 1,45'e indiren VakıfBank, öbür müşterileri için de  60 ay vadeli kredi faiz oranını yüzde 1,59’dan yüzde 1,55’e düşürdü.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Merkez Bankasının politika faiz oranlarında 425 baz puan indirim yapılmasının sonrasında  borçlanma maliyetlerinde görülen indirimi müşterilere belirtmeyi sürdürdü.

Bu kapsamda ekonomik istatistiklerde görülen ilerlemeleri dedeğerlendirerek bu kampanyayı hazırladıklarını söyleyen Üstünsalih, "Kısa bir süre önce konut kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da önemli bir indirime gitmiştik. Bu olumlu havanın milli ekonomimize de hızlı ve etkin katkılarda bulunacağına inanıyorum. VakıfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunmaya devam edeceğiz." değerlendirmelerinde bulundu.

 

Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal