Üzerinde "Bu Paketi Ellemeyin" Yazan Çuvaldan Lav Silahı Çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, üzerinde "Bu paketi ellemeyin, polise teslim edin" yazılı bir çuval bulundu. Bomba imha uzmanı tarafından açılan çuvalın içinden 1 adet lav silahı ve 5 el bombası çıktı.

05.08.2019-16:29 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-16:24) Üzerinde "Bu Paketi Ellemeyin" Yazan Çuvaldan Lav Silahı Çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, kaldırımdaki üstünde 'Bu paketi ellemeyin, polise teslim edin' yazan çuvalı fark edenler, polise haber verdi. İhbarla olay yerine giden birimler, çuvalın içerisinden lav silahı ve 5 el bombası ele geçirdi.

Karamürsel'e bağlı 4 Temmuz Mahallesi İdris Gülbaş Sokak'taki kaldırıma bırakılan, 'Bu paketi ellemeyin, polise teslim edin' yazılı ve ağzı bağlı çuvalı görenler, polise ihbar etti. İhbar ardından bölgeye yaklaşık 150 metre mesafedeki İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen polisler, tedbir alarak, sokağı ulaşıma kapattı. Bomba imha uzmanı davet edilirken, açılan çuvalın içerisinden, 1 lav silahı ve 5 el bombası çıktı. Silahlar alınarak, emniyete götürüldü.

Polis birimleri, etraftaki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye alıp, içerisinde bomba ve silah olan çuvalı bırakan kişiyi belirlemek için çalışma başlattı. Olayla alakalı soruşturma açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal