Üvey Baba, 3 Yaşındaki Çocuğu Döverek Öldürdü

İzmir'in Konak ilçesinde Bilal T. isimli şahıs eşiyle kavga etmeye başladı. Bu sırada üvey çocuğu ağlamaya başlayınca onu dövmeye başladı. 3 yaşındaki çocuk bu dayak sonucunda hayatını kaybetti.

27.05.2019-14:01 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-14:30)

İzmir'in Konak ilçesinde, vücudunda ve yüzünde morluklar olan Abdülkadir Doğan (3), yaşamını yitirdi. Olayla alakalı olarak, küçük çocuğu dövdüğü öne sürülen üvey babası Bilal T. gözaltına alındı. Bilal T.'nin polise verdiği ilk ifadede, çocuğa motosiklet çarptığını söylediği bildirildi. Küçük çocuğun İzmir Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen otopsisinde kaza bulgusuna rastlanılmayınca şüpheli üvey baba suçunu itiraf etti.

ÖNCE KARISINI DÖVDÜ

Olay, dün saat 11.30 sularında, Tepecik semtinde oldu. İşsiz olduğu kaydedilen Bilal T., eşi Ayşe T. ile kıskançlık sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından, Bilal T. eşini dövdü.

ARDINDAN ÜVEY OĞLUNU DÖVMEYE BAŞLADI

Ayşe T.'nin polise verdiği ifadeye göre, Bilal T. darp esnasında arka odada olan ve o anda ağlamaya başlayan, Ayşe T.'nin önceki evliliğinden olan oğlu Abdülkadir Doğan'ın yanına gidip, darbetmeye başladı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Bu esnada, yardım istemek için yakınlarda oturan kayınvalidesinin evine kaçan Ayşe T., onlarla beraber geri geldiğinde, minik Abdülkadir Doğan'ı hareketsiz yatarken gördü. Durumun bildirilmesi ardından olay yerine sağlık ve polis birimleri gönderildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Küçük çocuğun İzmir Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen otopsisinde kaza bulgusuna rastlanılmayınca şüpheli üvey baba suçunu itiraf etti. Bu arada, otopsi işlemi sona eren çocuğun cenazesinin ikindi vakti toprağa verileceği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal