Ünlü İş Adamının Cenazesinde Helallik Gerginliği

Eski Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan'ın cenazesinde işten çıkardığı işçiler haklarını helal etmediler.

14.04.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-17:43) Ünlü İş Adamının Cenazesinde Helallik Gerginliği

Eski Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Mutullah Yolbulan'ın naaşı, Karabük'te toprağa verildi.

İki gün önce İstanbul'da tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitiren, TBMM Üstün Hizmet Madalyası sahibi 88 yaşındaki Yolbulan'ın Türk bayrağına sarılı cenazes, ailesi tarafından Karabük'e getirildi.

HELALLİK SKANDALI

Ulu Camii'de öğle namazınannı ardından kılınan cenaze namazında imamın helallik istediği sırada ise daha önce sendikal nedenler dolayısıyla işten atılan işçiler de cenaze törenine katılarak haklarını helal etmediklerini söylediler. Kısa süreli bir gergnliğin sonrasıdan cenaze töreni yapıldı ve Mutullah Yolbulan Öğlebeli mezarlığına götürülerek defnedildi.

CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Cenaze töreninde olanlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kayıt altına alındı. Bu görüntüler Karabük'te yayın yapan bölgesel haber sitesi Doğru Haber'de yayınlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal