Ünlü İllüzyonist Aref Hayat Mücadelesi Veriyor

Ünlü illüzyonist Aref Ghafour yaşam savaşı veriyor. Aref'i bir kobra yılanının soktuğu ve sadece Mısır'da olan panzehirin bir kaç saat içinde gelmemesi halinde hayatını kaybedeceği öğrenildi.

16.07.2018-09:42 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-12:30)

Televizyonda gerçekleştirdiği ilizyon gösterileriyle bilinen sihirbaz Aref Ghafour'ı kobra yılanı soktu. Panzehirin Mısır'da olan ilacın getirilmemesi durumunda Aref'in yaşamını yitireceği öğrenildi.

ACUN ILICALI'NIN PROGRAMINDA ÜN SALMIŞTI

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün aktardığına göre, Türkiye'nin, Acun Ilıcalı'nın programlarında düzenlediği sihirbazlık gösterileriyle bildiği İran kökenli Türk vatandaşı Aref Ghafour'ı, Antalya'da kobra yılanı soktu.

PANZEHİRİN 8 SAAT İÇİNDE ALINMASI GEREKİYOR

Sağ kolunun bileğe yakın bölümünden sokulan Aref'in sağlığına kavuşması, Mısır'da olan panzehirin 8 saat içinde getirilmesine bağlı.

AREF İÇİN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DEVREDE

Fakat Mısır'ın Türk vatandaşlarına vize koyması sebebiyle havalimanında bekleyen ambulans uçak vize olmadığı için hareket edemiyor. Aref için zamanla yarışılırken elçilik görevlileri saat 09.00'dan sonra işlemlerin yapılabileceğini açıkladı. Birkaç saat içinde iğnesi gelmezse Aref'in zehirleneceği ve yaşamını yitireceği bildirildi.

"ÖLMEMİ Mİ İSTİYORLAR"

Antalya'daki bir hastanede müşahede altında olan Afer'in kız arkadaşı yanından gitmiyor. Sık sık "Bir kaç saatim var. Ölmemi mi bekliyorlar? Niçin vize vermiyorlar?" dediği bildirilen Aref'in vaziyeti ile alakalı 'acil' kayıtlı rapor hazırlandı. Aref, vize alınması durumunda Mısır'a bu raporla gidecek.

BÜYÜKELÇİLİK HAREKETE GEÇTİ

Ayrıca Kahire Büyükelçiliğimiz de Aref için harekete geçti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal