Ulusalcı Gazeteci Genç Köşesinde CHP'yi Köşeye Sıkıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim beyannamesini okuyan ulusalcı Nihat Genç; Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihanet içerisine girdiğini çok sert sözlerle yazdı.

28.05.2018-11:24 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-11:47)

24 Haziran güne gerçekleştirilecek seçimlere hazırlık yapmaya devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim beyannamesini açıkladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan beyanname, bir dizi tartışmayı da yanında gitirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na en sert tepki ise ulusalcı gazeteci Nihat Genç'ten geldi.

Oda TV yazarı Nihat Genç, "CHP açılımlara doymuyor" başlıklı yazısında CHİP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu resmen bombaladı.

Gazeteci Nihat Genç sözlerine ‘’ Bu ülkede benden başka yazar yok mu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü açılım ihanetlerini niye yazmıyorsunuz?’’ diyerek başladı.

"PKK YAZSA, BU KADARINI YAZABİLİRDİ"

CHP'nin HDP ile etnik pazarlık içerisinde olduğuna vurgu yapan Nihat Genç, yazısında şu cümleleri kurdu: "Utanmaz adam o bildiriyi PKK yazsa, bu kadarını yazabilirdi! Kansız ruhsuz cibilliyetsiz adam!

SEZGİN'İN KÖPEĞİ OLMUŞSUNUZ

Ulusalcı Oda TV yazarı Nihat genç yazısına şu şekilde devam etti:

‘’Metnini tane tane okuduk, başımızdan aşağı kaynar sular döküldü, bu satırlarda bin kez cevap verildi, yeniden oturup ayrıntısıyla tek tek boş yere şuydu da efendim buydu da, Sezgin Tanrıkulu'nun köpeği olmuşsunuz, ne söylemişse tek tek yazmışsınız.’’

ETNİK PAZARLIKLA KURULACAK MEMLEKETİN...

Gazeteci Nihat Genç eleştirinin dozunu kaçırarak, küfürlere varacak kadar dolup taşan sinirini yazısında şu şekilde aktardı:

‘’Demek HDP'yle etnik pazarlık yapıp Tayyib'i devireceksiniz ha, etnik pazarlıkla kurtulacak memleketin ..ına koyum.’’

SENİ DE PARTİNİN DE PAZARLIĞININ DA...

CHP-PKK ilişkisine vurgu yapan Genç ‘’Demek yeniden süreci bu sefer CHP başlatıyor, demek hendekler isyanlar PKK bombalar yine siyasetin kanlı pazarlığında.

Seni de partinin de pazarlığının da...

HDP'nin "yüzde on"u olmadan nasıl olacakmış?

Ananın... olacak.

Ajanlar CHP'yi ele geçirmiş, bir de kemalistmişler, bir de Atatürkçüymüşler, bir de kuvayı milliyeden gelen CHP'liymişler, bir de Cumhuriyet'i kuran partiymişler.

Ha de lan’’ diye yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal