Sinan Ateş kimdir, nereli? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş kaç yaşında ve neden öldürüldü?

Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak görev yapan Sinan Ateş'ten kötü haber geldi. Silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti! Peki Ülkü Ocakları'nın Başkanı Sinan Ateş kimdir? İşte detaylar...

10.01.2019-15:14 - (Son Güncelleme: 30.12.2022-16:16) Sinan Ateş kimdir, nereli? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş kaç yaşında ve neden öldürüldü?

Ülkü Ocaklarının Eski Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara’da silahlı saldırıya uğradı. Arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesine bağlı Kızılırmak Mahallesi’ndeki apartmanına çıktıkları sırada motorsikletli kişinin silahlı saldırısına maruz kalan Sinan Ateş, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Peki Sinan Ateş kimdir, nereli? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş kaç yaşında ve neden öldürüldü?

Sinan Ateş neden öldü?

Apartman önünde silahlı saldırıya uğrayan Sinan Ateş’e ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan Ateş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sinan Ateş kimdir, nereli?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 1984 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. Lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Sinan Ateş, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde hem lisans hem de yüksek lisans eğitimi yaptı. Ateş daha sonra Hacettep Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü'nde doktora eğitimi aldı.

Lise eğitimi sırasında Bursa Ülkü Ocakları’na katılan Sinan Ateş, 2019 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanı sıfatını üstlendi. Ateş 2020 yılında görevinden istifa etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal