Ülkü Ocakları Başkanı'ndan İttifak Açıklaması

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, ilk kez oy kullanacak gençlere ve 18-25 yaş aralığındaki herkese seslenerek, ''Geleceğinize sahip çıkın.'' dediği açıklamasında Cumhur İttifakı'na destek istedi.

30.03.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-16:33) Ülkü Ocakları Başkanı'ndan İttifak Açıklaması

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ülkü Ocakları'ndan yazılı bir duyuru geldi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş yaptığı açıklamada,“Siz, ışığını tarihin derinliklerinden; Metehan'dan, Sultan Alparslan'dan, Osman Gazi'den, Fatih Sultan Mehmet Han'dan, Mustafa Kemal Atatürk'ten alan gençlersiniz. İsmini tarihe altın harflerle yazdırmış Asil Türk Milleti‘nin çocuklarısınız“ sözlerini sarf etti.

 

ÜLKÜ OCAKLARININ CUMHUR İTTİFAKIYLA BİRLİK İÇİNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Sinan Ateş yaptığı açıklamada Türkiye'nin ve Türklüğün gençlik sayesinde yükseleceğini ve bu sebeple Türk gencine büyük vazifeler düştüğünü söyleyen Ateş, Cumhur İttifakı'nın gençliğin kendisi için, geleceği için ne derece önemli olduğunu iyi kavframası gerektiğini ve oylarını kullanırken bunları düşünmeleri gerektiğini ifade etti.

Başkan Sinan Ateş açıklamasını, Ülkü Ocakları'nın Cumhur İttifakı ile birlik içinde olmaya devam edeceğini söylerek tamamladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal