UBER, Türkiye'deki XL Servisini Durdurdu

Dünyaca ünlü teknoloji platformu UBER'den çok önemli bir açıklama geldi. Açıklamada şirketin Türkiye'deki XL servisini durdurduğu bildirildi.

31.05.2019-14:56 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-15:54)

UBER Türkiye'deki XL servisini durdurdu. Yani UBER artık Türkiye'de VIP taşımacılık yapmayacak.

UBER’den paylaşılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

Tek bir tuşa basarak istediğiniz yere gitme fikriyle yola koyulan Uber, bugün dünyada 63 ülkede, 700’den fazla kentte günde 15 milyon yolculuk yapılmasına olanak sağlayan küresel bir teknoloji platformu oldu.

Uber, 2014 senesi itibariyle İstanbul’da hizmet vermeye başlamış ve güvenli ulaşımın popüler seçeneği durumuna gelmiştir. Türkiye’de 4 milyondan fazla kullanıcı uygulamamızı indirmiş, 12,000 UberXL sürücü ortağı ile 6,000 firma Uber sayesinde gelir elde etmiştir.

Maalesef, çok zor bir karar vermek durumunda kalarak İstanbul’daki UberXL faaliyetlerimizi 31 Mayıs tarihi itibariyle durdurduğumuzu bildirmek isteriz. Uber, Türkiye için uzun süreli bir iş ortağı olmak istemektedir. Yolcularımıza Sarı Taksi ve Turkuaz Taksi ürünlerini sunmayı sürdüreceğiz.

Uber olarak Türkiye’ye olan bağlılığımızı koruyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve bütün ilgili yerel paydaşlarla birlikte çalışmak istiyoruz.

Bize güvenen bütün yolcularımıza ve her şartta saygınlık ve profesyonellikleri ile örnek olan her bir UberXL sürücü iş ortağımıza çok teşekkür ediyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal