Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin: Siviller İçin Yeni Tesis Kurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında özgürleştirdiği ve terörden arındırdığı Afrin, mazlum sivillere ev sahipliği yapıyor.

25.04.2018-16:33 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-17:13)

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında özgürleştirdiği ve terörden arındırdığı Afrin, mazlum sivillere ev sahipliği yapmaya başladı. Bir yandan temizlik operasyonlarını devam ettiren Türk Silahlı Kuvvetleri diğer yandan da sivillere kucak açıp yuva sahibi yapıyor.

Esad rejiminin Doğu Guta'da gerçekleştirdiği katliamdan kaçan sivil halk, Afrin'in Muhammediye bölgesine sığındı. Mehmetçik de Afrin'de umut olmaya devam etti.

ÇADIR KENT İNŞA EDİLDİ

Bölgede çadır kent inşa eden Türk Silahlı Kuvvetleri, Doğu Guta'da rejim zulmünden kaçarak buraya sığınan sivillere ev sahipliği yapmaya başladı. Bölgeyi 24 saatlik koruma altında tutan Türk Silahlı Kuvvetleri, sivillere kol kanat germeye devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin halkının umut kaynağı olmaya devam ediyor

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin inşa ettirdiği çadır kent 24 saat boyunca güvenlik altında tutuluyor. Her bir yanında kontrol ve gözlem bölgeleri bulunan çadır kentin çevresinde zırhlı araçlar da 7/24 nöbet tutuyor, olası saldırılara karşı sivil halka koruma sağlıyor.

SİVİL HALKIN TEK UMUDU TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ (MEHMETÇİK)

Türk ordusu Afrin'de YPG terör örgütüne karşı verdiği harekatı başarıyla tamamlamış durumda ve bölgeyi komple terörden arındırmıştır. Bölgede Türk askerlerinin gelişiyle büyük bir mutluluk yaşayan sivil halk, kutlamalar yapmıştı.

Aynı olaylar Fırat Kalkanı Harekatı sonrasında da yaşanmış, Türk Silahlı Kuvvetleri, girdiği her yerde sivillere umut ve mazlumun koruyucusu olmuştu.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal