Türk Bayrağı Turkish Cargo'nun İlk Kargosu Oldu

Turkish Cargo, yurt içi ve yurt dışı ilk hava kargo gönderimi Türk Bayrağı'nı İstanbul Havalimanı'ndan Ankara ve KKTC'ye taşıyarak gerçekleştirdi.

09.02.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-11:48) Türk Bayrağı Turkish Cargo'nun İlk Kargosu Oldu

Turkish Cargo, yurt içi ve yurt dışı ilk hava kargo gönderimini İstanbul Havalimanı'ndan Ankara ve KKTC'ye Türk Bayrağını taşıyarak gerçekleştirdi.

Tarihi bir ana imza atan Türk Hava Yolları´nın alt markası Turkish Cargo, Türk Bayrağı'nı ilk hava kargo gönderimi olarak Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştirdi.

ŞANLI BAYRAĞIMIZI, ANKARA ve KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NE GURURLA TAŞIDIK

Sosyal medya hesabında Turkish Cargo'dan yapılan paylaşımda, "Tarihe geçen taşımalarda şanlı bayrağımızı, Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gururla taşıdık. Aynı tarihte ilk ticari taşımalarımızı da gerçekleştirerek yeni evimizdeki operasyonlarımıza başlamış olduk." denildi.

Paylaşımda, "Küresel hava kargo sektöründeki etkili performansıyla en hızlı büyüyen hava kargo markası olarak; yatırımlarımız ve gelişen filomuzla artan lojistik taleplere yönelik özel ve pratik çözümler üreterek, 2023 yılı hedeflerimize emin adımlarla yürümekteyiz." ifadelerine de yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal