Tüplü Televizyon Bomba Gibi Patladı

Sakarya’da bir evde tüplü televizyon bomba gibi patladı. Patlama sonucu çıkan yangında bedensel engelli genç alevler arasında kaldı.

12.10.2018-15:47 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-15:46) Tüplü Televizyon Bomba Gibi Patladı

Sakarya’da bir evde tüplü televizyon bomba gibi patladı.  Patlama sonucu çıkan yangında bedensel engelli genç alevler arasında kaldı.

Edinilen bilgilere göre Sakarya’da tek katlı bir evde, bedensel engelli D.A.’nın oturduğu odada tüplü televizyon patladı. Patlama sonucu yangın çıktı. D.A. alevler arasında kalırken aile fertleri yangına müdahale etti. D.U. odadan çıkarılırken patlama sonucu oluşan yangın kovalarla su dökülerek söndürüldü.

Ailenin ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri vücudu çeşitli yerlerden yanan genci doku hasarının önlenmesi ve yanığın hızlıca soğuması için alüminyum örtüye sararak Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli’nde ki Derince Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi. Gencin sağlık durumunun kritik olduğu belirtilirken vücudunda 3.cü derece yanıklar olduğu açıklandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal