Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Belediye Etrafındaki Korkulukları Yıktırdı

TKP'li Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu görevi devralmasının ardından ilk icraatini yaptı. Maçoğlu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediyenin etrafındaki korkuluklar yıktırdı.

08.04.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-15:28) Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Belediye Etrafındaki Korkulukları Yıktırdı

Tunceli'de TKP'den katıldığı seçimleri önde bitiren ve belediye başkanı olan Fatih Mehmet Maçoğlu, geride bıraktığımız günlerde mazbatasını alarak vazifeye başlamıştı.

KORKULUKLARI VE DUVARLARI YIKTI

"Komünist Başkan" Fatih Maçoğlu vazifeyi almasının ardından dikkat çeken bir hamle yaptı. Maçoğlu, belediye binası önündeki korkulukları ve duvarları yıktı.

"DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE DÜZENLEMESİNE İHTİYAÇ VAR"

Maçoğlu, yıkımın ardından yaptığı açıklamada, şeffaf belediyecilik duruşunu biraz daha görünür kılmak için böyle bir adım atıldığını söyleyerek, "Buranın daha güzel bir çevre düzenlemesine gereksinimi var" dedi.

TAKDİR TOPLADI

Maçoğlu, bu adımın, "Millet ile belediye arasındaki engeli kaldırmak" için yapıldığını da sözlerine ilave etti. Maçoğlu, bu hareketiyle gene takdir topladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal