Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, 15 Temmuz'da Kahraman Olmuştu

Geçirdiği trafik kazası neticesinde ağır yaralanan Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, 15 Temmuz'da FETÖ'cülerin "Emrimize gireceksin" telefonuna "Ben sizin gibi köpeklerin emrine girmem. Yüreğiniz yetiyorsa, gelin beni teslim alın" cevabını vermişti.

09.09.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-15:28) Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, 15 Temmuz'da Kahraman Olmuştu

Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve ailesinin içerisinde olduğu araç süt tankeriyle çarpıştı. Kazada Karabörk ve 2 çocuğu yaralanırken, eşi yaşamını yitirdi.

DARBECİLERE BOYUN EĞMEMİŞTİ

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Hatay İl Emniyet Müdürü Karabörk, kamuoyunun yakından bildiği bir isimdi. 15 Temmuz 2016'daki hain darbe kalkışması esnasında Erzurum'da görev yapan Karabörk, darbecilerin tehditlerine boyun eğmemesi ve kendisine verilen direktiflere verdiği cevaplarlar gündem olmuştu.

"HEMEN EMRİMİZE GİRİN"

Anımsanacağı gibi Anadolu'nun dört bir tarafından olduğu gibi o gece Erzurum'da da devlet-ordu el ele verdi. Erzurum'da halk, belediye başkanlığı, valilik, emniyet müdürlüğü ve asker işbirliği yaptı. Şehrin merkezindeki 9. Kolordu Komutanlığı'ndan dönemin komutanı Korgeneral Şeref Öngay'ın talimatı ile herhangi bir asker dışarı çıkmadı. Kolordu Komutanlığı'nda karartma uygulanarak, olası gerilimin önüne geçildi. Darbe kalkışmasının ilk saatlerinde Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü Genelkurmay'dan arayan bir darbeci, "Türk Silahlı Kuvvetleri olarak yönetime el koyduk. Hemen emrimize girin" dedi.

"SİZİN GİBİ KÖPEKLERİN EMRİNE GİRMEM"

Kanunsuz emre uymayan Erzurum İl Emniyet Müdürü, "Ben sizin gibi köpeklerin emrine girmem yüreğiniz yetiyorsa gelin beni teslim alın. Bakın alnınızın ortasından kurşun nasıl yiyeceksiniz" cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal