Trabzon'un Araklı İlçesindeki Sel Felaketinde 1 Kişinin Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Trabzon'un araklı ilçesindeki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. 7 kişinin kaybolduğu olayda 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

19.06.2019-12:06 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-12:02)

Trabzon' un Araklı ilçesinde dün sağanak yağışın sonrasında meydana gelen sel felaketinde 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Trabzon ve bölge şehirlerden gelen arama-kurtarma birimlerinin çalışmaları sürüyor.

1 KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Trabzon'un Araklı ilçesinde dün sağanak yağışın sonrasında meydana gelen selde kaybolan 7 kişiden 1'inin cansız bedeni bulundu. Yerleşim yerlerindeki hasar, gün ağarınca meydana çıktı. 4 ev ve 2 iş yeri ile bazı köprülerin yıkıldığı, okul, cami, yol ve tarım arazileri ile su ve elektrik nakil hatlarının hasar gördüğü mahallelerde, tespit çalışması başlatıldı. Trabzon ve bölge şehirlerden gelen arama-kurtarma birimlerinin sabahın ilk ışıkları ile beraber arama çalışması sürüyor.

76 VATANDAŞ TAHLİYE EDİLDİ

Selin etkili olduğu iki mahalleye ulaşım sabah saatlerinde sağlandı, şimdiye dek 76 vatandaş afet bölgesinden tahliye edildi. Çamlıktepe mahallesi sakinleri dün meydana gelen selin ardından bu sabah günün ilk saatlerinde mahallelerine yaya olarak gitti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal