TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Yerli Otomobille İlgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sunum Yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yaptıklarını ve verilen sözü tutacaklarını söyledi.

17.05.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-11:39)

Ankara Atakule'de 28 Mart'ta gençlerle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye'nin Otomobili' projesinin yavaş gitmesinden şikayet etmişti. Yerli otomobil projesinin ortaklarından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Türkiye'nin Otomobili' projesiyle alakalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunum yapıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerli otomobilde biraz gevşeme var, ya başlayacaksınız, ya başlayacaksınız. Bizi oyalamasınlar, gerekirse yabancı yatırımcılarla da görüşürüz" eleştirisini yapmıştı.

SUNUMU TWİTTER'DAN AÇIKLADI

Eleştirilerin sonrasında projenin partnerlerinden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Twitter sayfasından proje ile alakalı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapıldığını duyurdu.

Görüşme ile alakalı fotoğraf paylaşan Hisarcıklıoğlu, "Geride bıraktığımız hafta Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a Türkiye'nin Otomobili projemizde gelinen son aşamayı bildirdik. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle projemiz bütün hızıyla ilerliyor, ülkemize verdiğimiz sözü tutma hususunda kararlıyız" açıklamasını yaptı.

SUNUMA KATILANLAR

Görüşmeye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Gürcan Karakaş, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır ve Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da katıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal