Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan 19 Mayıs Mesajı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Geçlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

19.05.2019-14:26 - (Son Güncelleme: 19.05.2019-14:21)

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Geçlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

GENÇLERİN ÖNEMİNE VURGU    

Ticaret Bakanlığı'nın resmi sitesinde yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi:

19 Mayıs 1919'da Türk milleti, kendi özgür iradesine, istiklal ve istikbaline her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya kanıtlamıştır. Böylesi önemli bir günü  'Türk gençleri ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.' diyerek, gençlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, istikbali inşa edecek olanların gençler olduğunu bizlere göstermiştir.

İstiklal şuuruyla yetişen gençlerimizin, tarihlerine sahip çıkmaları, milli değerlerine bağlılıkları, her açıdan nitelikli ve donanımlı olmaları için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ  

Ticaret Bakanlığı olarak biz de gerek desteklerimizle gerek yenilikçi faaliyetlerimizle gençlerimizin önünü açmak, onları daha iyi bir geleceğe taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Geleneklerinden kopmadan çağın gereklerini yerine getiren gençler yetiştirerek,  geleceğin Türkiye'sini hep birlikte inşa edeceğiz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın aziz kahramanlarını rahmetle, minnetle ve saygıyla yad ediyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal