Teröristlere Büyük Darbe! 6000 Bin TL Ödüllü Terörist Öldürüldü

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde sözde Nazımiye kuvveti sorumlusu Mahir kod adlı Cihan Kıt ve aranan terör yandaşları listesinde 600 bin TL ödüllü terörist öldürüldü.

28.03.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-16:34) Teröristlere Büyük Darbe! 6000 Bin TL Ödüllü Terörist Öldürüldü

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde sözde Nazımiye kuvveti sorumlusu Mahir kod adlı Cihan Kıt ve aranan terör yandaşları listesinde 600 bin TL ödüllü "Turuncu" kategoride, bir başkasının ise 300 bin TL ödüllü "Gri" kategoride bulunduğu 7 teröristle çatışma yaşandı.

Tunceli Valiliği Pülümür’ün kırsal alanında7 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamada; "Pülümür Kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızın gerçekleştirmiş olduğu operasyonda boynunda ve elinde haç işareti bulunan Tunceli-Ovacık 1988 doğumlu Turuncu Listede kaydı olan Sözde Nazımiye Gücü Sorumlusu Mahir Kod-Cihan Kıt, Gri listede kaydı olan 1994 Tunceli doğumlu Baran Kod-Haydar Gül adlı PKK’lı teröristlerle beraber toplamda 7 teröriste karşı yaşanan çatışmada silahları ve mühimmatları ile beraber etkisiz hale getirildi’ ifadeleri kullanıldı.

Teröristlerden 1 adet roketatar, 2 adet M-16, 5 adet kaleşnikof, 1 adet sırt telsizi, 4 adet el telsizi, 12 adet şarjör, fazla miktarda mühimmat ve yaşam ürünü ele geçirildiğini belirten valilik, terör unsurların bulunmasına ve öldürülmesine ilişkin çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal