Temel Karamollaoğlu'nun İHA ve SİHA Bilgisizliği

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, bir televizyon kanalına canlı yayın konuğu olarak katıldı. İHA ve SİHA'ları bilgisiz bir şekilde eleştiren Karamollaoğlu, reklam arasında gelen bilgi ardından açıklamalarını düzeltti.

06.06.2018-15:01 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-15:01)

TEMEL KARAMOLLAOĞLU CANLI YAYINDA

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı Teke Tek programına katıldı.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, hükümeti yerli teknoloji üretmediği için eleştirmeye başladı. Dünyadan örnekler verem Karamollaoğlu, bizde yerli üretimin olmadığını iddia etti.

REKLAM ARASINDA BİLGİ GELDİ

Türkiye’nin savunma sanayisinde göz bebeği olan İHA ve SİHA’lar bilgisiz bir şekilde yerli olmadığını iddia eden SP lideri Karamollaoğlu, reklam arasında gelen bilgi ardından bu sözlerini düzeltmek mecburiyetinde kaldı.

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, ilk olarak "İHA ve SİHA'larda bile dışarıya muhtacız. İHA'ları yapanlar, onun merceğini kendileri yapmıyor ki" diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu, reklam arasında kendisine bilgi geldiğini ifade ederek  "Yüzde 98 yerli yapıyormuşuz’’ şeklinde konuştu. İlk ifadelerini yalanlamamak için kıvıran Karamollaoğlu, salt hükümeti eleştirmek üzere kurulmuş siyasi anlayışlarını tekrardan ortaya koydu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal