Telefon Hırsızı Yakalandı!

Antalya’da 4 iş yerinden toplam 6 adet cep telefonu çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı. Şüphelinin 11 suçtan kaydı ve 12 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

19.12.2019-23:54 - (Son Güncelleme: 19.12.2019-23:51) Telefon Hırsızı Yakalandı!

İlk hırsızlık olayı, 8 Aralık Pazar günü Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi'nde bulunan bir zincir markette öğle saatlerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, markete gelen bir şüpheli, önce vitrindeki telefonları inceledi, ardından da etrafta kimsenin olmadığı bir anda 3 adet telefonu çaldı.

Çaldığı telefonu montunun cebine koyan şüpheli ardından marketten ayrıldı. Şüphelinin görüntüleri marketin güvenlik kameralarına yansırken, telefonların çalındığını fark eden çalışanlar ise durumu polis ekiplerine ihbar etti.

Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin Türk asıllı Almanya vatandaşı Yılmaz Ç. olduğunu tespit etti.

Ekipler şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, 15 Aralık Pazar günü yine aynı ilçeye bağlı Sinan Mahallesi'nde, 17 Aralık Salı günü ise Çağlayan Mahallesi'nde aynı marketin iki şubesinden birer cep telefonu daha çalındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal