Tekirdağ'da Narkotik Operasyon

Güvenlik güçleri tarafından, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde sokak satıcılarına ilişkin gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 8 zanlı gözaltına alındı.

07.02.2019-12:18 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-12:12) Tekirdağ'da Narkotik Operasyon

Güvenlik güçleri tarafından, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde sokak satıcılarına ilişkin gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 8 zanlı gözaltına alındı.

AV TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda zanlıların ikametlerinde polisler tarafından gerçekleştirilen arama çalışmalarında uyuşturucu madde ile bir adet av tüfeği ortaya çıktı. Olay hakkında S.C, G.E, S.Ö, Y.K. ve S.O. adlı 5 zanlı yakalandı.

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Bununla birlikte, İstanbul'dan Tekirdağ'a uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine, 34 BJA 534 plakalı otomobil Çorlu ilçesi girişinde emniyet güçleri tarafından durduruldu. Otomobilde yapılan arama çalışmasında bir miktar uyuşturucu ortaya çıkarken, olay hakkında M.D, M.Y. ve E.D. adlı 3 kişi gözaltına alındı. Yakalanan zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal