TEGV'li 100 Çocuğun Eğitimine Destek Olan Fotoğraf Sergisi

İstanbul'da, 100 çocuğun eğitimine destek sağlaması planlana iki bin kare fotoğrafın sunulduğu "Printlife" sergisi açıldı.

05.10.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-16:10)

 

İstanbul'da, 100 çocuğun eğitimine destek sağlaması planlana iki bin kare fotoğrafın sunulduğu "Printlife" sergisi açıldı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) desteklediği serginin açılışı Kanyon alışveriş merkezinde yapıldı. "Her fotoğraf basılmaya değerdir" mottosunu kullanan serginin açılışına Fujifilm Türkiye Ülke Başkanı Michio Kondo ve TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, Fadik Atasoy, Yavuz Seçkin, Aslı Kızmaz ve fotoğraf sevenler dahil oldu.

SERGİLENEN HER FOTOĞRAF İÇİN TEGV'E BAĞIŞ

Marka tarafından "Printlife" sergisinde yer alan her bir kare için TEGV'e yapılacak olan bağış, ihtiyaç sahibi çocukların eğitimi için kullanılacak. Açılış konuşmasında söz sahibi olan Michio Kondo, kısa bir süre önce göreve geldiğini aktararak, Türkiye'de eğitim desteğine ihtiyaç duyan çocuklara faydalı olmak için, sergilenen her bir fotoğraf için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağış gerçekleştiğini belirtti.

Printlife'ın gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını dile getiren Kondo, sözlerine şöyle devam etti:

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FOTOGRAF SERGİSİ

"Türk halkının fotoğrafa olan bu ilgisi şimdi 'Türkiye'nin en büyük fotoğraf sergisi' olarak huzurlarınızda. Burada sergilenen 2 bin kare fotoğraf çok kısa bir sürede toplandı. Her biri yaşamın içinden kareler, ağırlıklı olarak da manzara ve portre fotoğraflarından oluşuyor. Printlife'ın Türkiye'de gördüğü bu ilgi bize büyük bir şevk verdi ve yeni sergiler yapmak için bizi cesaretlendirdi."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal