TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın Umre Dönüşü Görevden Alınacak

Son dönemlerde Türkiye'de meydana gelen tren kazalarının sonrasında hükumet bu konuda adım atmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın umreden dönünce görevden alınacak.

14.02.2019-09:10 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-09:03) TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın Umre Dönüşü Görevden Alınacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın'ın, meydana gelen tren kazaları sebebiyle umre dönüşü vazifeden alınacağı iddia edildi. Görevden alınacak bir diğer kişinin ise, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt olduğu bildirildi.

Sözcü'nün haberine göre; birbiri ardına meydana gelen tren kazaları ve İstanbul Havalimanı'ndaki gecikmenin faturası Ulaştırma Bakanlığı'ndaki 4 üst düzey bürokrata kesildi.

ÇORUM VE ANKARA'DAKİ KAZALAR

Başta 2004 senesindeki hızlandırılmış tren kazası olmak üzere son yıllarda devamlı tren kazalarıyla sarsılan Türkiye, geçen sene biri Çorlu diğeri Ankara'da olmak üzere iki büyük tren kazası yaşadı. 8 Temmuz 2018'de 24 kişinin hayatını kaybettiği Çorlu kazası altyapı eksikliğinden, hemen 5 ay ardından 13 Aralık 2018'de 9 kişinin hayatını kaybettiği Ankara kazası da sinyalizasyon eksikliğinden meydana gelmişti. TCDD İşletmeler Genel Müdürü İsa Apaydın'ın bu iki büyük kaza sebebiyle vazifesine son verileceği iddia ediliyor.

KARS TRENİNDE YAŞANAN SORUNLAR

TCDD'deki ikinci büyük bürokrat operasyonu için ismi geçen TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt'un ise kurum içinde genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarıyla olan anlaşmazlıklar ile son dönemde popüler hale gelen Kars treninde meydana gelen bilet problemleri sebebiyle görevden alınacağı iddia ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal