Tartıştığı Kızını Boğarak Öldüren Baba Polisi Arayarak Teslim Oldu

Kilis'te sınıf öğretmeni baba, tartıştığı 26 yaşındaki hemşire kızını boğarak öldürdü. Polisi arayarak kızını öldürdüğünü itiraf eden baba, eve gelen polis güçlerine teslim oldu.

16.07.2019-14:28 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-15:47) Tartıştığı Kızını Boğarak Öldüren Baba Polisi Arayarak Teslim Oldu

Kilis'te öğretmen Mehmet K., tartıştığı kızı Çiğdem K.'yi (26) boğarak öldürdü. Mehmet K. ihbarda bulunduğu polis birimlerine teslim oldu.

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi'nde olan olayda, Gaziantep Çocuk Hastanesinde görev yapan 26 yaşındaki hemşire Ç.K. ile sınıf öğretmeni babası M.K. tartıştı. Baba M.K. bir süre sonra kızı Ç.K.'yı yere yatırarak boğazını sıktı. Nefessiz kalan Ç.K. davet edilen ambulans ile Kilis Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada gerçekleştirilen müdahalelere karşın Ç.K. yaşamını yitirdi.

POLİSİ ARAYIP TESLİM OLDU

Ç.K.'nın cansız bedeni otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Otopsinin sonrasında cenaze, polis gözetiminde ailesine teslim edilmek üzere cenaze aracıyla Kilis'e sevk edildi.

Baba M.K. ise polisi arayarak teslim oldu.

Gaziantep Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesi yanık ünitesinde 1 senedir hemşire olarak görev yapan Ç.K.'nın tatil için Kilis'e geldiği öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal