Tarkan ile Ekrem İmamoğlu Samimiyetinin Nedeni Anlaşıldı

Harbiye’deki konserine katılan Ekrem İmamoğlu’na ‘İstanbul’un üzerine güneş gibi doğdunuz’ diye konuşan Tarkan’ın bu samimi sözlerinin altında yatan sebep çok geçmeden ortaya çıktı.

21.01.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-13:11) Tarkan ile Ekrem İmamoğlu Samimiyetinin Nedeni Anlaşıldı

 

İstanbul, Harbiye’deki konserine katılan Ekrem İmamoğlu’na ‘İstanbul’un üzerine güneş gibi doğdunuz’ diye konuşan Tarkan’ın bu samimi sözlerinin altında yatan sebep çok geçmeden ortaya çıktı.

Bayrampaşa’daki arsasına benzin istasyonu ve otel yaptırmak isteyen ancak 13 senedir izin alamayan şarkıcı, Ekrem İmamoğlu’na umut bağlayıp yine imar başvurusunda bulundu. Bununla birlikte başvurunun reddedileceği anlaşılınca; imar komisyonu, sebep göstermeksizin dosyayı geri çekti. İBB Meclisi’nin Ocak ayı ikinci toplantısında komisyonlar tarafından hazırlanan raporlar sonuca bağlandı. Bunların içinde Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bunuyordu. İBB’den daha önce beş kez talep ettiği imar iznini alamayan Tarkan, şansını altıncı kez denedi fakat yine hayal kırıklığına uğradı.

DOSYA KOMİSYONA İADE EDİLDİ

Bayrampaşa’daki arazisi için beş kez talep ettiği imar iznini alamayan Tarkan, şansını altıncı kez denedi fakat  teklif onaylanacağı sırada imar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Yüksel Akyol söz alarak, ilgili dosyanın komisyona iadesini talep etti. Teklif oybirliği ile onaylandı. Dosyanın neden geri çekildiğiyle ilgili Meclis'te bir açıklama söz konusu olmadı. Komisyon görüşünde ise, talebin uygun görülmediği dile getirildi.

Tarkan, Harbiye Açıkhava konserinde kendisini dinlemeye gelen Ekrem İmamoğlu için "Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul'a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz, yanınızdayız" ifadelerini kullanmıştı. Tarkan'ın imar izni hamlesiyle, neden İmamoğlu'yla samimiyet kurup ona iltifatlar yağdırdığı da ortaya çıktı.
Seçim sonrası Ekrem İmamoğlu'na yalakalık yapan Tarkan, "Dün gözüme uyku girmedi. Gel gör ki, sabah ufuktan doğan ışık her zamankinden daha parlaktı. Anladım ki, her şey çok güzel olacak" diye Tweet paylaşımı yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal