Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Annesi Trafik Kazası Yaptı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesi ve dayısı trafik kazası geçirdi. Kaza sonrasında hastaneye kaldırılan Nuran Pakdemirli ve Cemal Çetin'in durumlarının ağır olmadığı bildirildi.

25.09.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-13:57) Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Annesi Trafik Kazası Yaptı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemal Çetin, içinde yer aldıkları aracın traktöre çarpması neticesinde yaralandı. Manisa Devlet Hastanesi'ne götürülen Pakdemirli ve Çetin, tedaviye alındı.

TRAKTÖRE ARKADAN ÇARPTI

Kaza Şehzadeler ilçesi, Güzelköy Mahallesi Üçpınar mevkisinde cereyan etti. Üçpınar mevkisinden Çınarlıkuyu mevkisi doğrultusuna giden Cemal Çetin idaresindeki 35 EZN 01 plakalı araç, önünde seyir durumunda olan traktöre arkadan çarptı. Savrulan otomobil yakındaki bir köprünün demir korkuluklarına çarparak durdu.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Kazada, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin aracı kullanan dayısı Cemal Çetin ve annesi Nuran Pakdemirli yaralandı. Çetin ve Pakdemirli, Manisa Devlet Hastanesi'ne sevk edilip, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığı kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal