Tantuniciye Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Kartal’da narkotimler bir tantuniciye uyuşturucu operasyonu düzenledi. Polis ekipleri, tantuniciyi müşterisine uyuşturucu madde satarken suçüstü yakaladı. Torbacının iş önlüğünde yapılan aramalarda çok miktarda satışa hazır 'skunk' diye tabir edilen ot esrar ile ekstasy haplar ele geçirildi.

30.12.2018-18:57 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-11:13) Tantuniciye Uyuşturucu Operasyonu

Kartal Soğanlık’ta tantuni satışı yapan bir iş yerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığına dair ihbar alan narkotimler, harekete geçti. İhbarı değerlendiren narkotimler, iş yerini gözetim altına alarak günlerce fiziki takip yaptı. Polisin ince çalışması sonucunda iş yeri sahibi Atilla Y.'nin müşteri gibi gelen bağımlılara uyuşturucu madde satışı yaptığının belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı.


Tantunici müşterisine uyuşturucu satarken yakalandı Operasyonda önceden iş yerine müşteri gibi giren narkotik polisi, torbacının uyuşturucu madde satışı yaptığını fark etmesi üzerine harekete geçti. Diğer polislerinin de aniden iş yerine baskın düzenlemesi üzerine neye uğradığını şaşıran madde bağımlısı müşteri şahıs etkisiz hale getirildi.


Yapılan aramaların ardından gözaltına alınan tantunici Atilla Y., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak' suçundan işlemleri yapılmak üzere Kartal Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Ele geçirilen maddelerin yanı sıra uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 2 bin 630 lira ve 40 avroya da el konuldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal