Taksi Şoförleri UBER'e Saldırdı

Atatürk Havaalanı'na yolcu almak için gelen UBER kimliği bilinmeyen 2 taksi şoförünün saldırısına uğradı. Saldırganlar araca saldırarak, korkulu anların yaşanmasına sebep oldu.

19.04.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-11:24) Taksi Şoförleri UBER'e Saldırdı

Atatürk Havalimanı’nda kimliği belirsiz şahıslar yolcu alan UBER sürücünün aracına saldırdı. Araca yumruk ve tekme atan saldırgan peşinden koşarak yakalamaya çalıştı

Atatürk Havalimanı’nda yolcu alan UBER sürücüsünün ticari aracına kimliği belirsiz 2 kişi yumruk ve tekme atarak saldırıda bulundu. UBER sürücüsünün aracıyla hızla uzaklaştığı olayda saldırgan 2 kişi aracın peşinden koşarak aracı yakalamaya çalıştı.

Kavga, dün saat 12.00 sularında Bakırköy’deki Atatürk Havalimanı’nda oldu. Ulaşılan bilgiye göre öğle saatlerinde bir yolcu, UBER uygulamasından UBER çağırarak yolculuk yapacaktı. Kısa bir süre sonra havalimanına gelen UBER sürücüsü yolcuyu arabasına aldı. Sonrasında sürücü yoluna devam etmek istedi ancak kimliği belirsiz 2 saldırgan, arabanın önünü kesti. Aracın içine girmeye çalışan saldırganlar önce yolcuya bağırarak arabadan inmesini söyledi. UBER sürücüsünün şahıslara karşılık vermesi sonucunda aralarında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından sürücü kapıyı kapatarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Fakat saldırganlar yumruk ve tekmelerle araca saldırarak arabaya zarar verdi. Olay yerinden hızla uzaklaşan sürücünün peşinden koşan saldırganlar kısa bir süre sonra durdu.

ARACA SALDIRDILAR

UBER aracı limana gelerek yolcuyu araca almak istedi. UBER’i çağıran yolcunun araca bindiğini gören 2 taksi şoförü ise aracın girmeye çalıştı. Yolcuya bağırarak inmesini söyleyen şahıslara sürücü tepki gösterdi. Bunun üzerine saldırganlarla sürücü arasında tartışma çıkıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine UBER sürücüsü arabasıyla uzaklaşamaya çalıştı. O anda saldırganlar araca yumruk ve tekme atarak saldırdı. Sürücü hızla olay yerinden uzaklaşırken, şahıslar bir süre aracın peşinden koşarak aracı yakalamak istedi ama yakalayamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal