Suriyelilere Sahte Kimlik Operasyonu! 3 Suriyeli Tutuklandı

Hatay'da Suriyelilere sahte geçici kimlik belgesi ve sahte pasaport düzenleyen bir matbaaya baskın yapıldı. Yapılan operasyonda sonucunda 3 Suriyeli tutuklandı, 2 kişi de adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

05.12.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-16:33) Suriyelilere Sahte Kimlik Operasyonu! 3 Suriyeli Tutuklandı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde emniyet müdürlüğü birimlerinin yaptığı araştırma neticesinde, Suriyeliler için sahte pasaport ve Geçici Koruma Kimlik Belgesi düzenlenen bir matbaaya baskın yapıldı.

Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği birimleri tarafıdnan baskın gerçekleştirilen iş yerinde sahte belgeler bulundu. Soruşturmayı derinleştiren polis, bu kez 3 katlı bir binanın çatı katına operasyon yaptı. Matbaa olarak kullanıldığı tespit edilen binada farklı ülkelere ait 400 tane sahte pasaport, 500 kişiye ait vesikalık fotoğraf ile bin 700 tane pasaport damga pulu yakaladı.

SAHTE MÜHÜRLER ELE GEÇİRİLDİ

Olayda ayrıca, çok sayıda bilgisayar, pres makinesi, fotokopi makinesi, dizüstü bilgisayar, pasaport imalatında kullanılan jelatinler, farklı resmi kurumlara ait sahte mühürler yakalandı.

BİRİ TUTUKLANDI

Olayla alakalı mahkemeye gönderilen Suriye köekenli 3 kişiden biri tutuklandı, 2 kişi adli kontrol koşulu ile serbest kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal