Suriye'de 2 Askerimizi Şehit Eden 2 Terörist Yakalanarak Türkiye'ye Getirildi!

Zeytin Dalı Harekatı'nda iki askerin şehit edilmesi ve bir tanesinin naaşının kaçırılması olayına karışan 2 terörist daha Suriye'de yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

26.09.2018-17:07 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-16:58) Suriye'de 2 Askerimizi Şehit Eden 2 Terörist Yakalanarak Türkiye'ye Getirildi!

Suriye'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın 4'üncü gününde Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın şehit düşmesi olayı ile alakalı olarak devam eden soruşturma çerçevsinde 2 terörist daha Afrin'de yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

MİT VE JANDARMA EKİPLERİ SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ

Zeytin Dalı Harekatı esnasında Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın şehit düşmesi ve sonrasında Usta'nın naaşının kaçırılması eylemine karışan 9 teröristin tutuklanmasının sonrasında, MİT ve jandarma birimleri soruşturmayı derinleştirdi.

TERÖRİSTLER AFRİN'DE YAKALANARAK TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ

Teröristlerin itirafları ve gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde, 9 teröristle beraber aynı eyleme karışan iki kişi daha Afrin'in Raco bölgesinde ele geçirilerek Türkiye'ye getirildi.

TUTUKLANDILAR

Şüpheliler R.B.A ile R.H.M. alınan ifadelerinin sonrasında tutuklanmaları istemi ile Hatay Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine gönderildi. Zanlılar "silahlı terör örgütüne üye olma", "bilerek adam öldürmek" ve "devletin birliğini ve ülke bütünlüğü bozmak" suçlaması ile tutuklandı.

NE OLDU?

Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın şehit düşmesi ve sonrasında Usta'nın naaşının kaçırılması eylemine karışan 9 terörist, 14 Eylül Cuma günü Suriye'nin Afrin şehrinde jandarma istihbarat ve terörle mücadele ekipleri ile MİT'in çalışmasıyla yakalanarak Türkiye'ye getirilmiş ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal