Süper Kupa Finalinde Sahaya Giren Youtuber'ın İfadesi Ortaya Çıktı

Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Yılmaz'ın maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını sonrasında da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi.

15.08.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-15:28) Süper Kupa Finalinde Sahaya Giren Youtuber'ın İfadesi Ortaya Çıktı

Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ile 4 arkadaşı adliyeye sevk edildi. 

Ali Abdülselam Yılmaz, dün akşam oynanan UEFA Süper Kupa final maçının 14'üncü dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlamış, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılmıştı. Polis, Yılmaz ile birlikte stadyuma geldikleri ve arkadaşlarının videosunu çektikleri öğrenilen E.D, Y.Y, F.Y, ve C.Ö.'yü gözaltına aldı.

"SAHAYA GİRMEYİ PLANLAMADIM"

YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz, Beşiktaş polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, Süper Kupa finalini izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği ifade edildi. 

Yılmaz, sorgusunda ayrıca, sahaya girmeyi önceden planlamadığını, arkadaşlarının video ve fotoğrafını çektiklerinden habersiz olduğunu söylediği kaydedildi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal