Su Bulmak İçin Sondaj Yaptı, Gaz Buldu

Antalya'nın Elmalı ilçesinde su bulmak için tarlasında sondaj yapan Necati Özdemir gaz buldu. Yanıcı olan gazın türü şimdilik bilinmiyor.

23.05.2019-16:39 - (Son Güncelleme: 23.05.2019-16:35)

Antalya'nın Elmalı ilçesinde çiftçilikle uğraşan Necati Özdemir adlı vatandaşın tarlasında sulama için kullanmak için sondaj yaptığı kuyudan gaz çıktı. Görevliler, yanıcı gazın türünü tespit etmek için inceleme başlattı.

Elmalı'da çiftçilik yapan Necati Özdemir, serada sulama için kullanmak üzere Pirhasanlar Mahallesi'ndeki tarlasında sondaj çalışması yaptı. 75 metre derine inen Özdemir, suya ulaştı fakat kuyudan su ile beraber gaz da fışkırdı. Gazın yanıcı olup olmadığını test eden Özdemir, gazın yandığını fark edince üstüne toprak atarak söndürdü.

"4 YIL ÖNCE DE SONDAJ BORUSUNDAN GAZ FIŞKIRDI"

Göervlilere durumu bildiren Necati Özdemir, aynı kuyunun yaklaşık 20 metre uzağında 4 sene önce gene sondaj çalışması yaptığını, 80 metre derine indiğini, sondaj borusundan gaz fışkırdığını ifade etti.

"BANA SU LAZIM, HER SEFERİNDE GAZ ÇIKIYOR"

O kuyudan da hala gaz çıktığını söyleyen ve bölgede bitki yetişmediğinden bahseden Özdemir, "Seralarım var. Çiftçilik yapıyorum ve bana su gerek. Bunun için sondaj vuruyorum fakat her defasında gaz çıkıyor" dedi.

Görevliler, çıkan gazın türünü tespit etmek için inceleme başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal