Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken Seçim Öncesi Vekillere Uyarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarıyla ilgili milletvekillerine seslendi

19.04.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-20:43) Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken Seçim Öncesi Vekillere Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekillerine konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Listelere girecek ya da çıkacaklar olabilir. Kimse ben yoksam AK Parti yok demesin herkes çalışmaya başlasın" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim çağrısı sonrası Cuhmurbaşkanı Erdoğan dün kameralar karşısına geçti ve erken seçim tarihini 24 Haziran 2018 olarak açıkladı.

ERKEN SEÇİM ÇALIŞMALARI

Erken seçim çalışmalarına hızla başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah Genel Merkez'de Başbabakan Binali Yıldırım, bakanlar ve milletvekilleriyle ir toplantı yaptı.

"BEN YOKSAM AK PARTİ YOK DEMEYİN"

Toplantıda vekillere bir kaç uyarıda bulunan Erdoğan, "Listelere girecek ya da çıkacaklar olabilir. Kimse ben yoksam AK Parti yok demesin, Herkes çalışmaya başlasın" ifadelerini kullandığı bildirildi

TBMM' ÖNERGE GÖNDERİLDİ

AK Parti zamanın kısıtlılığı sebebi ile 48 saat beklemeye gerek duymadan erken seçim önergesinin görüşülmesi için TBMM'ye grup önerisi sundu. Önerinin kabul edilmesinin sonrasında Anayasa Komisyonu'nun bugün önergeyi görüşmesi tahmin ediliyor. Anayasa Komisyonu, bugün görüşmeyi gerçekleştirir ve onaylarsa, TBMM Genel Kurulu'nun yarın önergeyi görüşerek, erken seçim kararını alacağı belirtiliyor.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL ANKETLERLE İLGİ SONUÇLARI DEĞERLENDİRMİŞTİ

Partisinin geçmiş yıllarda birçok kez siyaset alanında engellenmeye çalışıldığına değinen Mahir Ünal "Kendi eksikliklerini bize fatura etmeye kalkışmasınlar" vurgusunu yaptı. Ünal, yaptırdıkları son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 55.6 oy oranına sahip olduğunu da söylemişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal