Son Dakika: CHP, İYİ Parti, SP ve DP İttifak İçin Anlaştılar

CHP, İYİ Parti, SP ve DP milletvekilliği seçimleri için kendi arasında anlaştığını duyurusu yaptı. Partiler seçime ittifak halinde gireceğini açıkladı.

02.05.2018-00:32 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-00:32) Son Dakika: CHP, İYİ Parti, SP ve DP İttifak İçin Anlaştılar

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti milletvekilliği seçimleri için kendi arasında anlaştığını duyurusu yaptı. Partiler seçime ittifak halinde gireceğini açıkladı

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den ittifak açıklaması

Gelen son dakika bilgilerine göre, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti yalnızca milletvekilliği seçimleri ile sınırlı olarak ittifak yapma kararı aldı. Cumhurbaşkanlığı yarışındaysa her parti kendi adayını destekleyecek şekilde girecek. Partilerin perşembe günü resmi açıklama yapması bekleniyor.

İTTİFAKIN İSMİNE LİDERLER KARAR VERECEK

Kaynaklardan aktarılan bilgiler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti İttifak ismi için “Demokrasi İçin Milli Birlik” veya “Demokrasi İttifakı” olacağı yönünde açıklamalar yaptı. İttifak isim olarak henüz netlik kazanmadı. İttifakın ismi 4 parti liderinin ortak kararıyla belirlenecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal