Siverek'te 6 Kişinin Öldüğü Kavgada AK Partili Eski Vekilin Oğlu Tutuklandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çıkan kavgada 6 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı. Olayla alakalı AK Parti eski milletvekili Zülfikar İzol’un oğlu Bozan İzol tutuklandı.

16.07.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-16:44) Siverek'te 6 Kişinin Öldüğü Kavgada AK Partili Eski Vekilin Oğlu Tutuklandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla alakalı gözaltına alınan eski AK Parti milletvekili Zülfikar İzol’un oğlu Bozan İzol tutuklandı. Olayla alakalı tutuklu sayısı 7’ye çıktı.

Siverek’e bağlı kırsal Çeltik Mahallesi’nde 15 Haziran günü arazi anlaşmazlığı nedeniyle İzol aşireti üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada Hakkı, Zozan, Meral ve Musa Serhat İzol ile yaralıları hastaneye götüren aracın çarptığı Rıdvan Buluş ve Serdar Delen yaşamını yitirdi. Olayda 5 kişi de yaralandı. Olayın sonrasında gözaltına Bülent, Cihan, Cemal, Ferman, Mehmet ve Yusuf Rojhat İzol çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay günü kavgaya karışan ve kaçtığı tespit edilen eski Urfa Milletvekili Zülfikar İzol’un oğlu Bozan İzol, jandarma birimleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İlçe Jandarma Karakolu’ndaki işlemlerinin sonrasında Siverek Adliyesi’nde gönderilen Bozan İzol, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Böylece olayla alaklaı tutuklu sayısı 7’ye çıkmış oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal